Sůl
Značky
Alergeny
Sůl? Ta je nad zlato! To věděl i pan Jan Werich v legendární pohádce „Byl jednou jeden král“. Bez soli bychom se v kuchyni neobešli. To však neznamená, že bychom ji do jídla měli dávat moc. U zdravé výživy platí, že do jídla se snažíme nesypat tolik soli, kolik bychom chtěli, protože sůl není pro zdraví prospěšná. Když už je sůl zapotřebí, měli bychom koupit kvalitní sůl, kterou naleznete například v našem e-shopu.
Je třeba vybírat podle kvality, nikoliv podle ceny. Mezi kvalitní soli patří například himalájská sůl růžová, která je neuvěřitelně čistá. Tuto himalájskou sůl můžete koupit hned v několika podobách. Lze ji zakoupit v jemně mleté podobě, což ocení hlavně kuchařky.
Himalájská sůl je pro naše zdraví skvělá hlavně proto, že obsahuje až 84 přírodních složek a minerálů, které jsou pro zdraví nezbytné. Mezi těmito minerály a složkami najdeme například hořčík, vápník či sodík nebo fosfor. Himalájská sůl je oblíbený i díky tomu, že neobsahuje žádné chemikálie!