Blahodárné účinky včelího pylu

Ani v zimním období nechceme, aby nás skolila nějaká bakterie nebo vir, kteří na nás čekají na každém rohu, jenom co vylezeme z teplé postele. Pokud i vy víte, že máte slabší imunitu, měli byste začít jíst hodně vitaminů a taky byste měli pít hodně bylinkových čajů. Bylinky jsou pro naše tělo opravdu skvělé. K tomu všemu zkuste nějak zakomponovat do jídelníčku v nějaké podobě i včelí pyl.

Málokdo ví, že včelí pyl je obrovským zdrojem energie, kterou oceníme hlavně v zimě a na jaře. Jedná se o základní složku potravy včel.

Proč bychom si měli koupit včelí pyl?

Možná si ještě nyní klepete na čelo a říkáte si, proč byste si vůbec měli včelí pyl koupit. Jedná se však o zdroj vitaminů, enzymů a taky antioxidantů a minerálů. Výrazně nám během chladnějších dnů posílí imunitu a dokonce sníží i špatný cholesterol, pokud s ním máme dlouhodobé potíže. K tomu všemu bylo vědecky prokázáno, že má velmi příznivý vliv na vyrovnávání se s chemoterapií.

K čemu všemu slouží včelí pyl?

Včelí pyl mimo toho, že posiluje naši imunitu a že je velkým přírodním zdrojem živin, podporuje naši prostatu. Hlavně během chladnějších dnů míváme problémy s močením, ale díky včelímu pylu s těmto problémům zcela zamezí. Kromě je vhodný i pro ženy během menopauzy.

Pokud na vás jde únava a deprese, i v tomto případě vám včelí pyl stoprocentně pomůže. Mimo jiné dokonale detoxikuje játra a zvyšuje sexuální aktivitu. Pokud vás trápí neplodnost, včelí pyl je možnost, jak s tímto zdravotním problémem zatočit.

Kde včelí pyl aktuálně koupím?

Včelí pyl nyní koupíte na každém rohu. Nejvíce se prodává v lékárnách, vy bylinkářstvích nebo taky na internetu. Včelí pyl může být skvělý dárek, pokud máte v rodině někoho, kdo s výše zmiňovanými problémy bojuje.