Kokosová mouka
Kód: 3254/250
váha: 250 g
Skladem
| 3254/250
Můžeme doručit do:
2.6.2023
29 Kč
váha: 500 g
Skladem
| 3254/500
Můžeme doručit do:
2.6.2023
55 Kč
váha: 5 Kg
Skladem
| 3254/5
Můžeme doručit do:
2.6.2023
529 Kč
Detailní popis produktu
Vlastnosti a výhody: Kokosová mouka je jemně mletá mouka s lehce sladkou chutí a kokosovou vůní. Vyrábí se z čerstvé kokosové dužiny, která se nejprve vysuší, následně se z ní zastudena vylisuje kokosový olej a potom se mele na prášek, který je na první pohled velmi podobný pšeničné mouce, jen je zbarvený více do žluta. Kokosová mouka je přirozeně bezlepková a dá se s ní nahradit 25 - 50 % běžné bílé mouky. Vysoký podíl vlákniny a bílkovin dělá z kokosové mouky výjimečně zdravou alternativu běžné pšeničné mouce. Je vhodná pro Paleo stravu, celiaky. Je přirozeně bezlepková, je zdrojem proteinů (cca 20 %), sacharidů (cca 20 %) a vlákniny (40 %).
Kokosová mouka a její použití:
-
náhrada klasické pšeničné mouky
-
bez obsahu lepku
-
po přidaní do pokrmů a nápojů zvyšuje bezlepkový obsah vlákniny
-
vhodná do kombinace s jinými moukami
-
zahuštění polévek, omáček a na pečení
-
zdroj proteinů, vlákniny a sacharidů
Složení: 100% kokos (rozemletá kokosová kopra) bez konzervantů a přídavných látek, bez chemického bělení
Chuť: nasládlá
Použití: Pokud jíte zdravě, nebo se k tomu chystáte, neměla by Vám tahle vychytávka v kuchyni chybět! Můžete z ní vytvořit výborné a zdravé koláče, dorty, pečivo, zákusky, muffiny a různé jiné pečené dobroty. Kokosovou mouku můžete použít i do jogurtů, smoothies či koktejlů, abyste zvýšili příjem vlákniny. Navíc vaše výtvory provoní kokosem a dodá jim vyjímečnou chuť.
Země původu: Indonesie
Kokosová mouka výživové hodnoty ve 100g:
-
Energetická hodnota: 1542kJ/ 370 kcal
-
Tuky: 12,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 10,7 g
-
Sacharidy: 45 g, z toho cukry: 4,2 g
-
Bílkoviny: 9,7 g
-
Sůl: 0,15 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Alergeny:8: | Vegan, Vegetarián, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář