Variant Bylinkové máslo
Kód: 4076Detailní popis produktu
Složení
jedlá sůl (21 %) - EU, cibule, hořčičné semínko, pepř, česnek, glutaman sodný, paprika, citronová kůra, petržel list, pažitka, libeček, kopr, karotka, celer kořen, pastiňák.
Použití
Oblíbenou směs na bylinkové máslo můžeme mimo jiné použít i do bylinkových polévek, studených smetanových omáček a majonéz, nádivek, pomazánek, zeleninových salátů, mletých mas. Hodí se i na posypání vařených brambor, rýže nebo polévek (místo petrželky).
Účinky
- Antioxidační účinky
- Podpora trávení
- Posílení imunitního systému
- Antibakteriální a protizánětlivé účinky
- dle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené léčivé účinky jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství. Nejedná se o lékařské doporučení – vycházíme pouze informací z internetu, které nemusí být odborné.
Bylinkové máslo s kořením
Suroviny:
100 g másla (měkkého), 1 lžička bylinkové kořenící směsi, 1 stroužek česneku (drcený), šťáva z 1/2 citronu, sůl a pepř podle chuti
Měkké máslo dejte do mísy a přidejte bylinkovou kořenící směs, drcený česnek, citronovou šťávu, sůl a pepř. Všechny ingredience dobře promíchejte, dokud se nevytvoří hladká směs a koření se rovnoměrně rozloží v másle. Máslo dejte na povrch potraviny nebo ho můžete zabalit do alobalu a vytvořit váleček. Poté jej nechte vychladit v lednici, aby se dobře ztuhlo a chutě se propojily. Podávejte jako přílohu k pečenému masu, pečeným bramborám, na grilovaném chlebu nebo jako dochucovadlo k různým pokrmům.
Výrobce: Variant
Balení: 100g
Zařazení: Kořenící směsi
Užitečné odkazy:
ProdejnaBylin Tymián obecný nať řezaná
ProdejnaBylin Bazalka pravá nať
I když se věnujeme aktualitě informací o našich výrobcích, výrobní předpisy se průběžně mění, a tak se mohou měnit země původu, složení, obsah živin, alergeny nebo dietetické informace. Vždy proto doporučujeme přečíst etiketu před použitím výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.